Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Webshop

MOEDERDAG
Zondag 9 mei is het moederdag, en wat is nou leuker dan je moeder een uitje cadeau doen? Dat kan met onze bioscoopbonnen! Bestellingen die uiterlijk vrijdag 7 mei gedaan worden via onze webshop, worden gegarandeerd op zaterdag 8 mei thuisbezorgd. Op vrijdag 7 & zaterdag 8 mei (12.00-18.00u) kun je ook bij AnnexCinema terecht voor speciale MoederdagPakketten, bestaande uit 2 AnnexBiosBonnen, een flesje prosecco of wijn en een lekkere bak popcorn. 

 

Op zoek naar een leuk cadeautje, of wil je AnnexCinema steunen zolang we gesloten zijn? Wat te denken van een film cadeau?!

NIEUW bij AnnexCinema is er nu de cadeaubonnen bezorgservice! Via deze webshop kun je jouw cadeaubonnen kopen. Deze komen wij dan binnen 5 werkdagen in de brievenbus bezorgen. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Met de aankoop van onze bioscoopbonnen ben je verzekerd van een leuk uitje in 2021, en steun je AnnexCinema, jouw lokale bioscoop.

LET OP:

  • We kunnen uitsluitend binnen de gemeente Woerden, en in Linschoten bezorgen. Bestellingen buiten deze plaatsen worden niet verwerkt, en zullen worden geannuleerd.
  • Bestellingen worden binnen 5 werkdagen bezorgd. 
  • Per bestelling wordt er €2,95 aan verzendkosten berekend. Bij bestellingen vanaf €50 is verzending gratis.
  • Controleer je adresgegevens goed, ook in de bevestigingsmail na betaling. Toch een foutje gemaakt? Laat het ons z.s.m. weten via info@annexcinema.nl
  • Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor een onverhoopt latere bezorging.
  • Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd.