SPECIALS & EVENTS

AnnexCinema is meer dan alleen film! Laat u inspireren door onze Specials en Events en lees wat u van deze voorstellingen kunt verwachten.

 

logos website specials_filmhuis_nieuw.jpg
Filmhuis

Als filmhuisliefhebber zit u goed bij AnnexCinema. Naast onze blockbusters zit ons filmprogramma ook vol met de beste filmhuisfilms. Elke dinsdagavond staat er een nieuwe filmhuis titel op het programma.

Heeft u geen gelegenheid op dinsdag? Geen probleem, want ook op andere momenten programeren we onze filmhuisfilms, bijvoorbeeld regelmatig op een rustige vrijdagochtend. Wij selecteren onze filmhuis titels zorgvuldig en zorgen voor een aanbod van schitterende, bijzondere of ontroerende films, vaak bekroond met de meest prestigieuze filmprijzen.

logos website specials_live opera en ballet.jpg
Live Opera en Ballet

Live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden te Londen ziet u bij ons de schitterendste opera- en balletvoorstellingen. Een complete avond uit met een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

logos website specials_events.jpg
Events

Bij AnnexCinema is altijd iets leuks te beleven. Zo staan er regelmatige leuke evenementen op het programma. Hierbij kunt u denken aan een concertregistratie, bloedstollende horrorfilms of een Q&A met regisseurs of acteurs. Ook thema-avonden, zoals een Franse of Italiaanse avond, kunt u bij ons bezoeken.

Voor deze voorstellingen gelden vaak aparte prijzen en/of voorwaarden.

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
logos website specials_ladiesnight.jpg
LadiesNight

Tijdens een LadiesNight staan de dames bij ons centraal. Geniet van een heerlijk avond uit met een exclusieve voorpremière en een feestelijk welkomstdrankje. Een perfecte vriendinnenavond!

 

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
logos website specials_kleuterbios.jpg
KleuterBios

Speciaal voor de allerkleinste bioscoopbezoekers. Tijdens de KleuterBios blijft de zaalverlichting zachtjes branden en staat het geluid iets zachter. Naar de bioscoop gaan is immers al spannend genoeg!

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.