Specials & Events

AnnexCinema is meer dan alleen film! Laat u inspireren door onze Specials en Events en lees wat u van deze voorstellingen kunt verwachten.

 

specials.jpg
Filmhuis

Elke dinsdagavond staat er een mooie filmhuis film op het programma, speciaal voor u geselecteerd. Bijzondere films die niet in het reguliere programma zitten maar absoluut de moeite waard zijn. Filmhuis films worden regelmatig beloond met de meest prestigieuze filmprijzen. 

Onze filmhuis films worden soms op veler verzoek herhaald op bijvoorbeeld vrijdagmiddag of tijdens de CinemaPlus op dinsdagmiddag.

cinemaplus.png
CinemaPlus

Maandelijks op dinsdagmiddag bieden wij een extra kans om mooie voorstellingen te kijken voor een leuke prijs. Daarbij wordt u voorafgaand aan de voorstelling getrakteerd op een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers.

Tijdens de CinemaPlus op dinsdagmiddag zijn er geregeld opera- en balletvoorstellingen als encore te zien. Kijk hiervoor bij het Opera & Ballet programma.

roh.jpg
Live Opera en Ballet

Live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden te Londen ziet u bij ons de schitterendste opera- en balletvoorstellingen. Maak gebruik van onze afgesloten garderobe en laat u trakteren op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Enkele voorstellingen uit het seizoen 2018-2019 vertonen wij extra bij CinemaPlus op de dinsdagmiddag.

 

drank.jpg
LadiesNight

Tijdens een LadiesNight staan de dames bij ons centraal. Geniet van een heerlijk avond uit met een exclusieve voorpremière, een feestelijk welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de pauze. Een perfecte vriendinnenavond!

 

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
franseavond.jpg
Events

Bij AnnexCinema is altijd iets leuks te beleven. Zo staan er regelmatige leuke evenementen op het programma. Deze voorstellingen verzamelen wij onder de naam Events. Hierbij kunt u denken aan een concertregistratie of een Q&A met regisseurs of acteurs. Ook thema-avonden, zoals een Franse of Italiaanse avond, kunt u bij ons bezoeken.

Voor Events gelden vaak aparte prijzen en/of voorwaarden. Houd hiervoor de website in de gaten.

specials2.jpg
Specials

Speciale, vaak eenmalige voorstellingen vertonen wij onder de naam Specials. Films die meestal niet in het reguliere filmprogramma zijn opgenomen, maar die u absoluut niet mag missen. Denk hierbij eenmalige, wereldwijd vertoonde concertvoorstellingen of bloedstollende horrorfilms.

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

 

 

Bezig met laden