Specials & Events

AnnexCinema is meer dan alleen film! Zo zit ons filmprogramma ook vol met verschillende Specials en Events. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende soorten Specials en Events en wat u van deze voorstellingen kunt verwachten.

 

specials.jpg
Specials

Speciale voorstellingen, films waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn, vertonen wij onder de naam Specials. Films die meestal niet in het reguliere filmprogramma zijn opgenomen, maar die u absoluut niet mag missen.

Onze Specials draaien wij wekelijks op dinsdagavond. Dit zijn geregeld arthouse-films, indrukwekkende documentaires of mooie boekverfilmingen. Zo nu en dan vertonen wij ook Specials op andere avonden, zoals onze HorrorNights op vrijdagavond.

cinemaplus.png
CinemaPlus
Heeft u overdag de tijd en gaat u 's avonds liever niet meer naar de bioscoop? Dan is er de CinemaPlus. Een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag openen wij de deuren en kunt u kiezen uit twee goede films. Dit voor slechts €8,00. Daarbij wordt u getrakteerd op een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de film.
drank.jpg
LadiesNight
Tijdens een LadiesNight staan de dames bij ons centraal. Geniet van een heerlijk avond uit met een exclusieve voorpremière, een feestelijk welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de pauze. Een perfecte vriendinnenavond!
Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
franseavond.jpg
SpecialEvents

Naast onze regelmatig terugkerende Specials en Events bieden wij ook nog een grote verscheidenheid aan andere evenementen. Deze voorstellingen verzamelen wij onder de naam SpecialEvents. Hierbij kunt u denken aan een concertregistratie of een Q&A met regisseurs of acteurs. Ook thema-avonden, zoals een Franse of Italiaanse avond, kunt u bij ons bezoeken.

Voor SpecialEvents gelden vaak aparte prijzen en/of voorwaarden. Houd hiervoor de website in de gaten.

 

 

Bezig met laden