Specials & Events

AnnexCinema is meer dan alleen film! Zo zit ons filmprogramma ook vol met verschillende Specials en Events. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende soorten Specials en Events en wat u van deze voorstellingen kunt verwachten.

 

specials.jpg
Filmhuis

Elke dinsdagavond staat er een mooie filmhuis film op het programma, speciaal voor u geselecteerd. Bijzondere films die niet in het reguliere programma zitten maar absoluut de moeite waard zijn.  Filmhuis films worden regelmatig beloond met de meest prestigieuze filmprijzen. 

Onze filmhuis films worden soms op veler verzoek herhaaldelijk vertoond op bijvoorbeeld vrijdagmiddag of tijdens de CinemaPlus middag.

cinemaplus.png
CinemaPlus
Heeft u overdag de tijd en gaat u 's avonds liever niet meer naar de bioscoop? Dan is er de CinemaPlus. Een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag openen wij de deuren en kunt u kiezen uit twee goede films. Dit voor slechts €8,00. Daarbij wordt u getrakteerd op een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de film.
roh.jpg
Live Opera en Ballet

Live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden te Londen ziet u bij ons de schitterendste opera- en balletvoorstellingen. Maak gebruik van onze afgesloten garderobe en laat u trakteren op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

 

drank.jpg
LadiesNight
Tijdens een LadiesNight staan de dames bij ons centraal. Geniet van een heerlijk avond uit met een exclusieve voorpremière, een feestelijk welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de pauze. Een perfecte vriendinnenavond!
Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
franseavond.jpg
Events

Bij AnnexCinema is altijd iets leuks te beleven. Zo staan er regelmatige leuke evenementen op het programma. Deze voorstellingen verzamelen wij onder de naam Events. Hierbij kunt u denken aan een concertregistratie of een Q&A met regisseurs of acteurs. Ook thema-avonden, zoals een Franse of Italiaanse avond, kunt u bij ons bezoeken.

Voor Events gelden vaak aparte prijzen en/of voorwaarden. Houd hiervoor de website in de gaten.

specials2.jpg
Specials

Speciale, vaak eenmalige voorstellingen vertonen wij onder de naam Specials. Films die meestal niet in het reguliere filmprogramma zijn opgenomen, maar die u absoluut niet mag missen. Denk hierbij eenmalige, wereldwijd vertoonde concertvoorstellingen of bloedstollende horrorfilms.

 

 

Bezig met laden