Specials & Events

AnnexCinema is meer dan alleen film! Laat u inspireren door onze Specials en Events en lees wat u van deze voorstellingen kunt verwachten.

 

specials.jpg
Filmhuis

Elke dinsdagavond staat er een mooie filmhuis film op het programma, speciaal voor u geselecteerd. Bijzondere films die niet in het reguliere programma zitten maar absoluut de moeite waard zijn. Filmhuis films worden regelmatig beloond met de meest prestigieuze filmprijzen. 

Onze filmhuis films worden op veler verzoek herhaald op bijvoorbeeld vrijdagmiddag of tijdens de CinemaPlus op dinsdagmiddag.

cinemaplus.png
CinemaPlus

Maandelijks op dinsdagmiddag bieden wij een extra kans om mooie voorstellingen te kijken voor een leuke prijs. Daarbij wordt u voorafgaand aan de voorstelling getrakteerd op een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers.

 

roh.jpg
Live Opera en Ballet

Live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden te Londen ziet u bij ons de schitterendste opera- en balletvoorstellingen. Een complete avond uit met een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

SPECIALE VOORVERKOOP
Vanaf maandag 5 augustus start de speciale voorverkoop voor het nieuwe live Royal Opera House seizoen 2019-2020. Tijdens deze voorverkoop betaalt u slechts €24 euro voor een kaartje. De speciale voorverkoop duurt tot maandag 9 september.

Koop nu uw kaarten en krijg korting!

drank.jpg
LadiesNight

Tijdens een LadiesNight staan de dames bij ons centraal. Geniet van een heerlijk avond uit met een exclusieve voorpremière, een feestelijk welkomstdrankje en lekkere hapjes tijdens de pauze. Een perfecte vriendinnenavond!

 

Momenteel geen voorstellingen beschikbaar. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.
franseavond.jpg
Events

Bij AnnexCinema is altijd iets leuks te beleven. Zo staan er regelmatige leuke evenementen op het programma. Hierbij kunt u denken aan een concertregistratie, bloedstollende horrorfilms of een Q&A met regisseurs of acteurs. Ook thema-avonden, zoals een Franse of Italiaanse avond, kunt u bij ons bezoeken.

Voor deze voorstellingen gelden vaak aparte prijzen en/of voorwaarden.

 

 

Bezig met laden