Zakelijk

Adverteren in de bioscoop
Breng uw bedrijf, knallende actie of evenement onder de aandacht van ruim 150.000 bezoekers per jaar! Met een bioscoopadvertentie is uw boodschap 7 dagen per week te zien in vier zalen en op twee locaties in de corridor. Onze bezoekers komen uit Woerden en de wijde omgeving, dus u bereikt hiermee een zeer uitgebreide doelgroep.

Voor meer informatie en tarieven neemt u contact op met reclame@annexcinema.nl.

 

Zaalverhuur
Op zoek naar een originele, bijzondere locatie voor uw evenement, presentatie, receptie of personeelsuitje? Onze vier bioscoopzalen bieden plaats aan totaal 438 personen, waarbij in de grootste zaal 172 bezoekers kunnen plaatsnemen. De zalen zijn uitermate geschikt voor lezingen of presentaties. Ook kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte, geschikt voor vergaderingen tot wel 20 personen!

Met een besloten groep een privé voorstelling bezoeken? Dat kan! Vanaf 50 personen kunt u buiten onze openingstijden een zaal voor privé gebruik huren en een film naar keuze zien. Gebruik maken van onze bar? Ook dat is geen probleem.

Neem voor meer informatie contact op met evenementen@annexcinema.nl.

 

Samenwerken met AnnexCinema
Zoekt u als ondernemer een mogelijkheid om uw product of dienst te promoten? Dit kan bij AnnexCinema! Wij organiseren regelmatig evenementen als een LadiesNight, CinemaPlus, live opera- en balletvoorstellingen of thema-avonden. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar partners om onze evenementen een speciaal tintje te geven.

Neem voor meer informatie contact op met info@annexcinema.nl