Wij hebben een nieuwe website!

Het zal u niet ontgaan zijn, AnnexCinema heeft een gloednieuwe website! Het vertrouwde AnnexCinema gevoel in een nieuw, modern jasje!
Onze nieuwe website zorgt ervoor dat u nog makkelijk uw kaartjes kunt reserveren en kopen, en nog beter op de hoogte bent van al het filmnieuws
van AnnexCinema. 

Wat is er nieuw?

De juiste film vinden
In het filmoverzicht is het nu nog makkelijker om een film te vinden die volledig aansluit bij uw wensen. Aan de linkerzijde vindt u een filtermenu waarin u bijvoorbeeld kunt aangeven naar welk filmgenre u op zoek bent. Een leuke komedie of spannende thriller bijvoorbeeld. Bent u op zoek naar de premièrefilms van deze week? Met één druk op de knop verschijnen ze in beeld! Ook kunt u onderscheid maken tussen 2D- en 3D-films. Met de kalender kunt u het filmaanbod per dag in beeld krijgen.

Telefoon of tablet
Onze nieuwe website is volledig responsive. Dat wil zeggen dat deze optimaal te gebruiken is wanneer u gebruik maakt van een smartphone of tablet. Bezoek onze website dus waar en wanneer u wilt. Ideaal in dit mobiele tijdperk natuurlijk.

Reserveringen online betalen
Heeft u online kaarten gereserveerd maar gaat u het onverhoopt niet redden om 30 minuten voor aanvang bij ons aanwezig te zijn? Geen probleem! Vanaf nu kunt u gereserveerde kaarten alsnog online betalen via iDEAL. De barcode ontvangt u dan ook direct in uw e-mail zodat u deze makkelijk vanaf uw smartphone kunt laten scannen.

Account
Met de overgang naar de nieuwe website dient u opnieuw een account aan te maken. Dit is gelukkig zo gebeurd. We vragen iets meer informatie van u, zodat we u indien nodig kunnen bereiken. Zo kunnen we iedereen van de service laten genieten die u van ons mag verwachten.
 

Vragen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat de nieuwe website vragen bij u oproept. Wij staan dan ook uiteraard telefonisch voor u klaar via 0348-436510.    

Bezig met laden