Specials

AnnexCinema is meer dan alleen film! Zo zit ons filmprogramma ook vol met verschillende Specials en Events. Onze Specials zijn films waarvan wij vinden dat ze absoluut de moeite waard zijn vertonen wij onder de naam Specials. Films die meestal niet in het reguliere filmprogramma zijn opgenomen maar die u absoluut niet mag missen.

Onze Specials draaien wij wekelijks op dinsdagavond. Dit zijn geregeld Arthouse-films, indrukwekkende documentaires of mooie boekverfilmingen. Zo nu en dan vertonen wij ook Specials op andere avonden, zoals onze HorrorNights op vrijdagavond.

Wordt de filmvoorstelling omgetoverd tot een compleet avondje uit met bijvoorbeeld een lekker drankje of hapje of een andere bijzondere gebeurtenis? Dan hebben we het over Events! Denk hierbij aan onze schitterende live opera- en balletvoorstellingen vanuit het Royal Opera House of onze SpecialEvents zoals een Franse Avond of een Q&A met een bekende acteur of regisseur.

Ook de LadiesNight is natuurlijk een begrip! Een avond speciaal voor alle dames met een leuke passende film, een lekker welkomstdrankje en heerlijke hapjes!

 


Een compleet overzicht van al onze Specials en Events vindt u hier.

Bezig met laden