CinemaPlus: Parasite

Dinsdag 21 april is het weer CinemaPlus. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 21 april staan de volgende films op het programma: De Beentjes van Sint-Hildegard, Parasite, Mijn Rembrandt en April, May en June.

Parasite
De grote winnaar bij de Oscars. Winnaar in de categorie Beste Film, Beste Regie, Beste Scenario én Beste Buitenlandse Film. Een absolute must-see.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Dinsdag 21 april
Aanvang: 13.45u
Zaal open: 13.15u
Prijs: €8,00

Parasite_132203620944252711_big.jpg

Cast & Crew
Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi

Regie
Joon-ho Bong

Genre
Drama

Lengte
2:35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 21 aprilapr 14:15
Bezig met laden