CinemaPlus: De Beentjes van Sint-Hildegard

Dinsdag 21 april is het weer CinemaPlus. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 21 april staan de volgende films op het programma: De Beentjes van Sint-Hildegard, Parasite, Mijn Rembrandt en April, May en June.

De Beentjes van Sint-Hildegard
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden.

In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.

In De Beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Dinsdag 21 april
Aanvang: 13.45u
Zaal open: 13.15u
Prijs: €8,00

DeBeentjesvanSintHildegard_132253750054444639_big.jpg

Cast & Crew
Herman Finkers, Johanna ter Steege

Regie
Johan Nijenhuis

Genre
Drama Komedie

Lengte
2:10 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 21 aprilapr 13:45
Bezig met laden