Mind My Mind

Let op: de verwachte speeldata zijn nog niet bekend. De film zal enkele malen draaien tijdens de Autismeweek (28-3 t/m 4-4)

Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen.

Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans...


Mind My Mind is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze, ook voor niet-autisten regelmatig herkenbare, wereld. De film maakt een ware zegetocht langs de filmfestivals en is favoriet bij publiek en pers.

Mind My Mind won inmiddels meerdere prijzen en is opgenomen op de shortlist voor de Oscars in de categorie Korte Animatiefilm.

Let op: Deze film duurt 30 minuten (excl. voorprogramma). De film bevat geen pauze.

MindMyMind_132249400766337862_big.jpg

Cast & Crew

Regie
Floor Adams

Genre
Drama Animatie Komedie

Lengte
0:45 (deze voorstelling is zonder pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

Bezig met laden