CinemaPlus: Huisvrouwen bestaan niet 2


Dinsdag 18 februari is het weer CinemaPlus. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 18 februari staan de volgende films op het programma: La Belle Époque, Huisvrouwen Bestaan Niet 2, Cats en Le Mans '66.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos.

We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop maar is al vanaf 28 november als voorpremière te zien bij AnnexCinema!

Dinsdag 18 februari
Aanvang: 14.15u
Zaal open: 13.45u
Prijs: €8,00

Huisvrouwenbestaanniet2_132182878253234125_big.jpg

Cast & Crew
Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog, Leny Breederveld

Regie
Aniëlle Webster

Genre
Komedie

Lengte
2:10 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 18 februarifeb 14:15
Bezig met laden