CinemaPlus: April, May en June

Dinsdag 21 april is het weer CinemaPlus. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 21 april staan de volgende films op het programma: De Beentjes van Sint-Hildegard, Parasite, Mijn Rembrandt en April, May en June.

April, May en June
Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn.

De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Dinsdag 21 april
Aanvang: 13.45u
Zaal open: 13.15u
Prijs: €8,00

AprilMayenJune_132108676235876673_big.jpg

Cast & Crew
Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema

Regie
Will Koopman

Genre
Drama

Lengte
2:30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 21 aprilapr 13:45
Bezig met laden