CinemaPlus: Knives Out

Dinsdag 14 januari is de eerste CinemaPlus van 2020. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 14 januari staan de volgende films op het programma: Mi Vida, Amazing Grace, April, May en June en Knives Out.

Knives Out
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.


Dinsdag 14 januari
Aanvang: 14.00u
Zaal open: 13.30u
Prijs: €8,00

KnivesOut_132175059154834908_big.jpg

Cast & Crew
Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Jaeden Martell, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Christopher Plummer

Regie
Rian Johnson

Genre
Drama

Lengte
2:40 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 14 januarijan 14:00
Bezig met laden