CinemaPlus: Mi Vida

Dinsdag 14 januari is de eerste CinemaPlus van 2020. Tijdens onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 14 januari staan de volgende films op het programma: Mi Vida, Amazing Grace, April, May en June en Knives Out.

Mi Vida
Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken.

Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Dinsdag 14 januari
Aanvang: 14.00u
Zaal open: 13.30u
Prijs: €8,00

MiVida_132151922535783143_big.jpg

Cast & Crew
Loes Luca, Elvira Mínguez, Loïc Bellemans, Mark Kraan, Fermi Reixach, Jason Mba, Anniek Pheifer, Diewertje Dir, Ida Ogbamichael, Eugenia Verdu, Bella Agossou, Verónica Echegui

Regie
Norbert ter Hall

Genre
Komedie Drama

Lengte
1:55 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi14januarijan 14:00
Bezig met laden