CinemaPlus: Kapsalon Romy

Met onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 10 december staan de volgende films op het programma: Wat is dan Liefde, The Goldfinch, Kapsalon Romy en Fisherman's Friends.

Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer.

Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken.

Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan.

Dinsdag 10 december
Aanvang: 14.15 uur
Zaal open: 13.45 uur

KapsalonRomyFilmhuis_132161202496109874_big.jpg

Cast & Crew
Vita Heijmen, Beppie Melissen, Noortje Herlaar, Bianca Krijgsman, Guido Pollemans, Aus Greidanus sr.

Regie
Mischa Kamp

Genre
Komedie Drama

Lengte
1:55 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 10 decemberdec 14:15
Bezig met laden