Penoza: The Final Chapter - Voorpremière

Maandag 18 november gaat Penoza: The Final Chapter in première. De speciale première is live bij te wonen bij AnnexCinema.

Vanaf 19.00 uur zie je via een live verbinding de cast van de film op de rode loper van Tuschinski. Hierna zie je als allereerste de film Penoza: The Final Chapter. De officiële premièredatum is namelijk pas 28 november.

Penoza: The Final Chapter
De Zwarte Weduwe is niet dood…

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan.

Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Maandag 18 november
Aanvang: 19.00 uur
Prijs: €10,00 euro

PenozaTheFinalChapter_132145871299007769_big.jpg

Cast & Crew
Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Gustav Borremans, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok, Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet

Regie
Diederik van Rooijen

Genre
Thriller Drama Misdaad

Lengte
3:00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

mama 18 novembernov 19:00
Bezig met laden