GirlsNight: Misfit 2

Vrijdag 20 september is het weer GirlsNight bij AnnexCinema! Zoals je van ons gewend bent is het weer een gezellige avond voor jou en al je vriendinnen met een leuke meidenfilm en vooraf een flesje drinken en zakje chips naar keuze!

Dit keer zie je ook LIVE beelden van de officiële première in Amsterdam en zie je alle sterren uit de film op de rode loper.

Misfit 2
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen.

Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!


Vrijdag 20 september
Zaal open: 18.45 uur
Start live stream: 19.00 uur
Start film: 19.30 uur
Prijs: €10,00


GirlsNightMisfit2_132118936279446811_big.jpg

Cast & Crew
Djamila, Niek Roozen, Jan Kooijman, Gio Latooy, Tinne Oltmans, Jeremy Frieser, Hanwe, Bente Fokkens, Sem van Dijk, Donny Roelvink, Jill Schirnhofer

Regie
Erwin van den Eshof

Genre
Komedie

Lengte
2:25 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

vrvr 20 septembersep 19:00
Bezig met laden