CinemaPlus: Blinded by the Light

Met onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 1 oktober, tijdens de Week tegen de Eenzaamheid, staan er maar liefst 4 films op het programma. The Lion King, Blinded By The Light, Au Bout des Doigts en Veearts Maaike.

Blinded By The Light
Een inspirerend drama van schrijver, regisseur en producent Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham), op de muziek en teksten van de tijdloze klassiekers van Bruce Springsteen.

Blinded by the Light vertelt het verhaal van Javed (Viveik Kalra), een Britse tiener van Pakistaanse komaf, die opgroeit in het Engelse stadje Luton, in 1987. In een periode van racisme en economische malaise schrijft Javed gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie van de stad en de starheid van zijn traditionele vader.

Als een klasgenoot hem de muziek van 'The Boss' laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Springsteen. Voor hem is die muziek de uitlaatklep om met zijn eigen unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

Dinsdag 1 oktober
Aanvang: 14.15 uur
Zaal open: 13.45 uur

BlindedbytheLight_132078374127875206_big.jpg

Cast & Crew
Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams, Dean-Charles Chapman, Aaron Phagura

Regie
Gurinder Chadha

Genre
Drama

Lengte
2:25 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 01 oktoberokt 14:15
Bezig met laden