CinemaPlus: The Lion King

Met onze CinemaPlus middagen kunt u een keer per maand op een rustige dinsdagmiddag naar een goede film voor een mooie prijs. Ideaal als u 's avonds liever de deur niet uit gaat, en overdag de tijd heeft.

Dit voor slechts € 8,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers vooraf.

Op dinsdag 1 oktober, tijdens de Week tegen de Eenzaamheid, staan er maar liefst 4 films op het programma. The Lion King, Blinded By The Light, Au Bout des Doigts en Veearts Maaike.

The Lion King (2D OV)
In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus.

Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning.

Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa.

The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.


LET OP: Dit is de originele, Engelstalige versie van de film.

Dinsdag 1 oktober
Aanvang: 14.00 uur
Zaal open: 13.30 uur


TheLionKingOV3D_132058340247043704_big.jpg

Cast & Crew
Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, James Earl Jones, Beyoncé Knowles, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, Beyoncé Knowles-Carter

Regie
Jon Favreau

Genre
Avontuur Familiefilm Animatie

Lengte
2:25 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 01 oktoberokt 14:00
Bezig met laden