Engelse Avond: Downton Abbey

Woensdag 11 september gaat de film Downton Abbey in voorpremière tijdens een échte Engelse Avond. Waan je in Groot-Brittannië, geniet van lekkere bijpassende hapjes in de pauze en zie de film als allereerste.

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

De bioscoopfilm is geschreven door bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).


Woensdag 11 september
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Prijs: €15,00

LET OP: Voor deze voorstelling is het uitsluitend mogelijk om kaarten te kopen via iDEAL of aan onze kassa. Reserveren is niet mogelijk.

DowntonAbbey_132049097573544570_big.jpg

Cast & Crew
Michelle Dockery, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt, Hugh Bonneville, Tuppence Middleton, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig

Regie
Michael Engler

Genre
Drama

Lengte
2:35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

wowo 11 septembersep 20:15 20:15
Bezig met laden