Elektra - Live Opera

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Don Giovanni
Strauss 'spannende en gewaagde bewerking van de Griekse tragedie krijgt een nieuwe enscenering door de bekroonde Christof Loy. Deze compromisloze opera, over een dochter met bloedige wraak en een moeder die tot waanzin gedreven is, heeft critici tot levendig debat en zowel geschokt als opgewonden publiek uitgelokt sinds de première van 1909. Antonio Pappano dirigeert muziek die geweld combineert met momenten van voortreffelijke tederheid in zijn eerste Strauss-interpretatie voor The Royal Opera sinds 2002. De uitstekende cast omvat Nina Stemme (Brünnhilde in Der Ring des Nibelungen van vorig seizoen ) in de titelrol en Karita Mattila in haar roldebuut als de spookkoningin Klytämnestra.

Credits
Muziek: Richard Strauss
Regisseur: Christof Loy
Ontwerper: Johannes Leiacker
Lichtontwerper: Olaf Winter


Donderdag 18 juni 2020
Aanvang: 20.45 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 18 mei is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.ROHOperaLogo_132086245439619713_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
2:00 (deze voorstelling is zonder pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

dodo 18 junijun 20:45
Bezig met laden