Het Dante Project - Live Ballet

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Het Dante Project
Dante's Divine Comedy is een epische reis door het hiernamaals: het omvat het gruwelijke drama van Inferno en zijn verdoemde, de lyrische mystiek van pelgrims op de berg Purgatorio en de schitterende sferen van Paradisomet hun eindeloze configuraties van licht. Het gedicht is geïnspireerd door de pijn van Dante's eigen ballingschap en volgt zijn weg van crisis naar openbaring, geleid door zijn literaire held Virgil en zijn verloren liefde Beatrice. In zijn nieuwe werk creëert de baanbrekende Resident-choreograaf Wayne McGregor van The Royal Ballet een wereldpremière in samenwerking met een bekroond team - hedendaagse dirigent-componist Thomas Adès, kunstenaar Tacita Dean, lichtontwerper Lucy Carter en dramaturg Uzma Hameed - om ons dichterbij te brengen aan Dante en zijn buitengewone visie.

Credits
Choreography: Wayne McGregor
Muziek: Thomas Adès
Ontwerp: Tacita Dean


Donderdag 28 mei 2020
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 27 april is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.ROHBalletLogo_132086243260880655_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3:00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

dodo 28 meimei 20:15
Bezig met laden