Fidelio - Live Opera

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Fidelio
De enige opera van Beethoven is een meesterwerk, een opbeurend verhaal van risico en triomf. In deze nieuwe productie, geleid door Antonio Pappano, speelt Jonas Kaufmann de politieke gevangene Florestan en Lise Davidsen zijn vrouw Leonore (vermomd als 'Fidelio') die hem op gewaagde wijze wil redden. In sterk contrapunt staan ​​de ingrediënten van huiselijke intrige, vastberaden liefde en de wreedheid van een onderdrukkend regime. De muziek is overal transcendent en omvat het beroemde Act I Quartet, het Prisoners 'Chorus en Florassans gepassioneerde Act II huilen in de duisternis en het visioen van hoop. Tobias Kratzer's nieuwe enscenering brengt de duistere realiteit van de Franse Revolutionaire 'Terror' samen met onze eigen tijd om Fidelio 's inspirerende boodschap van gedeelde menselijkheid te verlichten.

Credits
Muziek: Ludwig van Beethoven
Regisseur: Tobias Kratzer
Decor- en kostuumontwerper: Rainer Sellmaier
Lichtontwerper: Michael Bauer


Dinsdag 17 maart 2020
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 17 februari is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.ROHOperaLogo_132086235439582536_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
2:30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 17 maartmrt 20:15
Bezig met laden