The Cellist & Dances with a Gathering - Live Ballet

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


The Royal Ballet presenteert de wereldpremière van Cathy Marstons eerste werk voor het
hoofdpodium van het Royal Opera House, evenals een reprise van Jerome Robbins’ tijdloze klassieker
in pure dans.

De internationaal vermaarde Cathy Marston was voorheen Associate Artist bij het Royal Opera House en choreograaf en artistiek directeur bij Bern Ballett. De inspiratie voor haar
eerste werk voor The Royal Ballet op het hoofdpodium van het Royal Opera House haalde ze uit het gedenkwaardige leven en de carrière van celliste Jacqueline du Pré.

De elegante en elegische klassieker van Jerome Robbins vormt het tweede deel van het programma. Deze oefening in pure dans voor vijf koppels op muziek van Chopin is een innovatief en subtiel meesterwerk.


Dinsdag 25 februari 2020
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 27 januari is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.


Op deze datum stond oorspronkelijk het dubbele ballet Marston & Scarlett gepland. Vanwege verschillende omstandigheden gaan deze helaas niet door. The Cellist & Dances with a Gathering zijn hiervoor in de plaats gekomen.


ROHBalletLogo_132086232714132901_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3:00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

    Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

    didi25februarifeb 20:15
      Bezig met laden