New Marston / New Scarlett - Live Ballet

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


New Marston / New Scarlett
Cathy Marston is eerder een geassocieerd kunstenaar van het Royal Opera House en directeur van Bern Ballett, en internationaal veel gevraagd. De inspiratie voor haar eerste werk voor The Royal Ballet Main Stage is het gedenkwaardige leven en de carrière van de celliste Jacqueline du Pré. Een nieuw werk van Liam Scarlett, de Artist in Residence van The Royal Ballet, vormt het tweede deel van het programma.

Credits
Choreography: Cathy Marston
Scenario: Cathy Marston en Edward Kemp
Muziek: Philip Feeney
Ontwerper: Hildegard Bechtler


Dinsdag 25 februari 2020
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 27 januari is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.ROHBalletLogo_132086232714132901_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3:00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 25 februarifeb 20:15
Bezig met laden