Concerto / Enigma Variations / Raymonda Act III - Live Ballet

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Concerto / Enigma Variations / Raymonda Act III
Van de klassieke oorsprong van The Royal Ballet in het werk van Petipa tot de choreografen van eigen bodem die het Britse ballet op het wereldtoneel zetten, dit gemengde programma benadrukt de veelzijdigheid van het gezelschap. Petipa's Raymonda Act III is Russisch klassiek ballet samengevat in één act, vol sprankeling en precieze techniek, terwijl Ashton's Enigma Variations op alle manieren typisch Brits is - van zijn score door Elgar en historische ontwerpen van Julia Trevelyan Oman tot Ashton's kenmerkende stijl, de essentie van Brits ballet. Concerto , MacMillans samensmelting van klassieke techniek met een eigentijdse geest, completeert een programma dat de breedte van het erfgoed van het bedrijf laat zien.

Credits
Choreography: Kenneth MacMillan
Muziek: Dmitry Shostakovich
Ontwerper: Jürgen Rose
Lichtontwerper: John B. Lezen


Dinsdag 5 november 2019
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 7 oktober is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.
ROHBalletLogo_132086216163508687_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3:00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 05 novembernov 20:15
Bezig met laden