Don Giovanni - Live Opera

SPECIALE VOORVERKOOP
Vanaf maandag 5 augustus start de speciale voorverkoop voor het nieuwe live Royal Opera House seizoen 2019-2020. Tijdens deze voorverkoop betaalt u slechts €24 euro voor een kaartje. De speciale voorverkoop duurt tot maandag 9 september.
Koop nu uw kaarten en krijg korting!Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.


Don Giovanni
Don Giovanni is de tweede van Mozart's historische samenwerkingen met librettist Lorenzo da Ponte (na The Marriage of Figaro en voor Così fan tutte ). Daarin creëerden ze een werk dat sinds de première in 1787 in gelijke mate is misleid en in vervoering is gebracht. Perfect gelegen, als geen andere opera, tussen tragedie en komedie, combineert dit krachtige drama glorieuze muziek met een verleidelijk centraal personage dat eindeloos boeiend is in zijn complexiteit.

Kasper Holten's productie voor The Royal Opera in 2014 werpt Don Giovanni als een kunstenaar die gedijt op een publiek dat wordt verleid door zijn creatieve gaven. De visueel spectaculaire set van de bekroonde ontwerper Es Devlin beschikt over ingenieuze video-ontwerpen van Luke Halls, die inzicht geven in de gedachten en emoties van de personages. Maar in het hart van de productie zijn de schoonheid en de uitvinding van de schitterende score van Mozart.

Credits
Muziek: Wolfgang Amadeus Mozart
Libretto: Lorenzo da Ponte
Regisseur: Kasper Holten
Decorontwerper: Es Devlin


Dinsdag 8 oktober 2019
Aanvang: 19.45 uur
Prijs: €25,00 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 9 september is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.


ROHOperaLogo_132079177288567372_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3:30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

didi 08 oktoberokt 19:45
Bezig met laden