Films

Movie&Music: Woodstock (50th Anniversary)

Zondag 18 augustus is weer een nieuwe Movie&Music! Een speciale, eenmalige voorstelling van de documentaire Woodstock. Rondom de voorstelling is er uiteraard weer live muziek aanwezig! Wacht niet langer en koop je kaarten voor deze muzikale middag uit.

Het is deze zomer precies 50 jaar geleden dat het legendarische muziekfestival Woodstock – de moeder aller festivals – plaatsvond op een boerenveld in de buurt van Bethel, New York.

Tijdens een regenachtig weekend in augustus 1969 was het ‘Three Days of Peace and Music’ waarbij ruim 400.000 mensen onvergetelijke optredens beleefden van onder meer Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Joan Baez en Crosby, Stills & Nash.

Regisseur Michael Wadleigh was erbij en maakte een ruim drie uur durende muziekdocumentaire die in 1970 in de bioscoop te zien was en uiteindelijk werd bekroond met een Oscar© in de categorie ´Beste Documentaire´.

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek.

Zondag 18 augustus
Start film: 15.00u
Prijs: €15,00

LET OP: Reserveren is niet mogelijk. Het is uitsluitend mogelijk om kaarten te kopen via iDEAL of aan onze kassa.

Woodstock50thAnniversary_132055772539891501_big.jpg

Cast & Crew
Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana, The Who

Regie
Michael Wadleigh

Genre
Muziek Documentaire Events

Lengte
4 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zozo 18 augaug 15:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden