Films

KleuterBios: Casper en Emma op Jacht naar de Schat

Speciaal voor de allerkleinste bioscoopfans is er de KleuterBios. Tijdens de KleuterBios staat het geluid van de film iets zachter en blijft het licht in de zaal zachtjes branden. Naar de film gaan is immers al spannend genoeg!

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht.

De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

KleuterBiosCasperenEmmaopJachtnaardeSchat_132022059490804549_big.jpg

Cast & Crew
Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs, Panthero Toney

Regie
Arne Lindtner Næss

Genre
Familiefilm

Lengte
1 uur 45 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zozo 26 meimei 10:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden