Films

Pokémon Detective Pikachu - NL 2D

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds, in de originele versie, de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander.

De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen unieke krachten en karaktereigenschappen.

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

LET OP: Dit is de Nederlands gesproken versie van de film. We vertonen ook de originele, Engelstalige versie.

GA NAAR OV

PokC3A9monDetectivePikachuNL3D_132016026929170345_big.jpg

Cast & Crew

Regie
Rob Letterman

Genre
Avontuur

Lengte
2 uur 10 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

wowo 19 junjun 15:30
zaza 22 junjun 16:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden