Films

LadiesNight: Singel 39

Woensdag 8 mei is het weer LadiesNight bij AnnexCinema! Een avondje uit voor alle vrouwen met een lekker welkomstdrankje bij binnenkomst en smakelijke hapjes in de pauze.

Deze LadiesNight zullen er ook verschillende standjes aanwezig zijn voorafgaand aan de film en in de pauze met kleding, accessoires en andere damesproducten.

De LadiesNight is dit keer met de nieuwe romantische komedie Singel 39.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

LET OP: Tickets voor de LadiesNight zijn uitsluitend te koop via iDEAL en aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk.

LadiesNightSingel39_131979839600108927_big.jpg

Cast & Crew
Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Gerard Cox

Regie
Frank Krom

Genre
Komedie Romantiek

Lengte
2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

    Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

    wowo08meimei 20:15 20:15

    Bestellen of reserveren

    Bezig met laden