Films

A Star Is Born Encore

Heb jij A Star is Born nog niet gezien, of wil je gewoon nog een keer genieten van de chemie tussen Bradley Cooper en Lady Gaga? Op zondag 31 maart vertonen we de speciale A Star is Born Encore mét 12 minuten extra beeldmateriaal.

Deze versie bevat uitgebreide versies van de nummers Black Eyes en Alibi, een a capella uitvoering van Shallow en de nummers Is That Alright?, Too Far Gone en Clover die alle drie nog niet eerder te horen waren.

A Star Is Born vertelt het tragische liefdesverhaal van de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine (Bradley Cooper) en de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Maine ontdekt - en wordt verliefd op - Ally, die haar droom om het te maken in de muziek business eigenlijk had opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Winnaar van de Oscar, BAFTA en Golden Globe voor de Beste song (Shallow). De film werd in totaal genomineerd voor 8 Oscars, 7 BAFTA's en 5 Golden Globes.

Eenmalig te beleven op zondag 31 maart om 19.30uur.


AStarIsBorn_131807281279819753_big.jpg

Cast & Crew
Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Regie
Bradley Cooper

Genre
Drama

Lengte
3 uur 00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zozo 31 mrtmrt 19:30

Bestellen of reserveren

Bezig met laden