Films

Green Book - Laatste Kans Korting

Voor de laatste keer bij AnnexCinema te zien en ook nog met een leuke korting! Mis het niet en kom vrijdag 24 of zondag 26 mei naar Green Book voor slechts €7,50.

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

GreenBookFilmhuis_131949530334480036_big.jpg

Cast & Crew
Viggo Mortensen, Mahershala Ali

Regie
Peter Farrelly

Genre
Drama

Lengte
2 uur 35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr 24 meimei 15:30
zozo 26 meimei 10:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden