Films

Mary Poppins Returns (NL)

LET OP: Bovenstaande trailer is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. Helaas is er geen Nederlands gesproken trailer beschikbaar. Deze film is wel volledig Nederlands gesproken. We vertonen de film ook in de originele Engels gesproken versie. Voor de link naar deze versie, kijk onderaan deze pagina.


Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.

Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt.

Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

LET OP: Dit is de Nederlands gesproken versie van de film. We draaien de film ook in de originele, Engels gesproken versie.

GA NAAR OV
MaryPoppinsReturnsNL_131889053940230549_big.jpg

Cast & Crew
Noortje Herlaar, Lux Parcer, Lucie de Lange, Ad Knippels, Viggo Neijs, Teddy Ortanca, Kees van Lier, Stefan de Kogel, Nathalie Van Gent, Xander van Vledder, Frédérique Skuyterman

Regie
Rob Marshall

Lengte
2 uur 40 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zaza 19 janjan 16:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden