Films

Beautiful Boy

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in.

David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

In zijn Engelstalig debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet (Call Me by Your Name, Interstellar).

Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

Beautiful Boy werd op zondag 4 november als eerst vertoond tijdens onze SneakPreview. De bezoekers gaven de film maar liefst 4 van de 5 sterren!

LET OP: Deze film is voor 16 jaar en ouder. Onder de 16 geen toegang. Wel 16 jaar of ouder, legitimatie verplicht.

BeautifulBoy_131851168372403022_big.jpg

Cast & Crew
Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney

Regie
Felix van Groeningen

Genre
Drama

Lengte
2 uur 25 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr 23 novnov 15:30

Bestellen of reserveren

Bezig met laden