Films

André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2019

André Rieu, één van Nederlands bekendste muzikanten, keert terug bij AnnexCinema met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!

De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië.

André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.

Vergezel de Maestro, André Rieu, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats in een comfortabele bioscoopstoel en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop.

De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.

Zie André en zijn Johann Strauss Orchestra in Sydney op het witte doek voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Zijn 2019 Nieuwjaarsconcert is slechts twee dagen te zien op vrijdag 11 en zondag 13 januari.

Tickets kosten €17,50 en geven toegang tot deze bijzondere voorstelling inclusief een glaasje prosecco en een hapje.

Vrijdag 11 januari
Aanvang: 19.00 uur

Zondag 13 januari
Aanvang: 15.00 uur

LET OP: Het is voor deze voorstelling niet mogelijk om te reserveren. U kunt uitsluitend kaarten kopen via iDEAL of aan onze kassa tijdens openingstijden.


RieuSidney_131844196914495335_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Muziek

Lengte
2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr 11 janjan 19:00
zozo 13 janjan 15:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden