Films

Opera Encore: La Forza del Destino

Tijdens Royal Opera House seizoen 2018-2019, staan er ook enkele encore voorstellingen op het programma. Bent u niet in de gelegenheid om de live voorstellingen te bezoeken, krijgt u nogmaals de gelegenheid tijdens onze encores.

Op dinsdag 16 april staat de opera La Forza del Destino op het programma.

La Forza del Destino
Christof Loy dirigeert een zangerscast vol sterren, waaronder Anna Netrobko, Jonas Kaufmann en Christopher Maltman, in Verdi's epische opera, gedirigeerd door Antonio Pappano.

Leonora wordt verliefd op Don Alvaro, maar als haar vader een huwelijk verbiedt, zet een fataal ongeluk een drama in gang waarin obsessie, wraak en tragedie de boventoon voeren. Jonas Kaufmann en Anna Netrebko schitteren in Verdi’s epische La Forza del Destino (De Kracht van het Noodlot), een opera die vraagt om de allerbeste zangers.

Want dit verhaal over bittere wraak die de jaren trotseert is zeer veeleisend als het gaat om de vertolking van de hoogdramatische
muziek en de theatrale verbeelding daarvan. Deze productie, een sensationele enscenering vol leven en actie uit Amsterdam, is nu te zien bij The Royal Opera. De regie is van Christof Loy en de muzikale leiding van Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera.

Voorafgaand aan de opera en ballet encores trakteren wij u graag op een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Dinsdag 16 april
Aanvang: 14.30 uur
Zaal open: 14.00 uur
Prijs: € 17,50

PosterForzaDelDestinoNLBreed_131943660118042848_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Lengte
4 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)


Deze film is te zien vanaf 16 apr 2019

Bestellen of reserveren

Deze film wordt verwacht op 16 april, reserveren is mogelijk vanaf 'de maandag voorafgaande'

Bezig met laden