Films

Opera Encore: La Traviata

Tijdens Royal Opera House seizoen 2018-2019, staan er ook enkele encore voorstellingen op het programma. Bent u niet in de gelegenheid om de live voorstellingen te bezoeken, krijgt u nogmaals de gelegenheid tijdens onze encores.

Op dinsdag 12 februari staat de opera La Traviata op het programma.

La Traviata
Richard Eyre's oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi's opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde.

Van de opwinding over een onverwachte
romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s La Traviata is een van de meest geliefde opera’s aller tijden. Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert.

Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten ‘Sempre libera’ – aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is.

De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

Voorafgaand aan de opera en ballet encores trakteren wij u graag op een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Dinsdag 12 februari
Aanvang: 14.30 uur
Zaal open: 14.00 uur
Prijs: € 17,50

ROHOperaLogo_131689541468016191_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Lengte
3 uur 35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)


Deze film is te zien vanaf 12 feb 2019

Bestellen of reserveren

Deze film wordt verwacht op 12 februari, reserveren is mogelijk vanaf 'de maandag voorafgaande'

Bezig met laden