Films

Ballet Encore: The Nutcracker

Tijdens Royal Opera House seizoen 2018-2019, staan er ook enkele encore voorstellingen op het programma. Bent u niet in de gelegenheid om de live voorstellingen te bezoeken, krijgt u nogmaals de gelegenheid tijdens onze encores.

Op zondag 23 december én dinsdag 15 januari staat het ballet The Nutcracker op het programma.

The Nutcracker
Dé decemberervaring bij uitstek! Deze klassieker wordt door balletliefhebbers van over de hele wereld op handen gedragen.

De Notenkraker is als vanouds een geweldige eerste kennismaking met de betoverende wereld van het ballet, en is daarom hét jaarlijkse familie-uitje. Tsjaikovski’s alom geliefde muziek sluit naadloos aan bij het magische avontuur dat Clara en haar notenkrakerpop op kerstavond beleven. Hun reis naar Snoepjesland biedt vertrouwde dansante hoogtepunten als de Dans van de Suikerboonfee en de Bloemenwals. Peter Wrights choreografie voor The Royal Ballet is trouw aan de geest van het oorspronkelijke Russische ballet, compleet met historische details en dansende sneeuwvlokjes. Door de vele solistenrollen en ensembles komen de wereldvermaarde kwaliteiten van het gezelschap in deze kerstklassieker in optima forma tot uiting.

Voorafgaand aan de opera en ballet encores trakteren wij u graag op een kopje koffie of thee met iets lekkers.


ROHBalletLogo_131689541729207148_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Lengte
2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)


Deze film is te zien vanaf 23 dec 2018

Bestellen of reserveren

Deze film wordt verwacht op 23 december, reserveren is mogelijk vanaf 'de maandag voorafgaande'

Bezig met laden