Films

Opera Encore: Die Walküre

Tijdens Royal Opera House seizoen 2018-2019, staan er ook enkele encore voorstellingen op het programma. Bent u niet in de gelegenheid om de live voorstellingen te bezoeken, krijgt u nogmaals de gelegenheid tijdens onze encores.

Op dinsdag 20 november staat de opera Die Walküre op het programma

Die Walküre
Antonio Pappano dirigeert een internationale cast in de tweede opera uit Richard Wagners epische Der Ring des Nibelungen.

Wagners Ring-cyclus is een van de
grootste operawerken ooit. Deze laatste herneming van de enscenering van Keith Warner staat onder leiding van dirigent Antonio Pappano, muzikaal directeur van The Royal Opera, en is internationaal bezet met de meest vermaarde Wagnerspecialisten.

De complete cyclus van vier opera’s vertelt het adembenemende verhaal
van opkomst en ondergang van een wereld die is gestoffeerd met goden, helden en monsters. In dit mythische epos worden alle menselijke emoties die daaruit voortvloeien buitengewoon indringend vertaald in muziek. De Ring is altijd weer een heel speciale gebeurtenis en een ervaring om nooit te vergeten.

Die Walküre is de tweede opera van
de cyclus en bevat een aantal muzikale
hoogtepunten uit De Ring, zoals de sprankelende Tovervuurmuziek en de opzwepende Walkurenrit. Maar centraal in deze opera vol muzikaal vuurwerk en Noorse mythologie staan toch de complexe relaties tussen de onvergetelijke personages, onder wie de tweeling Siegmund en Sieglinde, en
Wotan en zijn walkure-dochter Brünnhilde.

Voorafgaand aan de opera en ballet encores trakteren wij u graag op een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Dinsdag 20 november
Aanvang: 13.00 uur
Prijs: € 17,50


Walkure2_131834640295411040_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Lengte
4 uur 50 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 20 novnov 13:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden