Films

A Star Is Born

Deze week terug bij AnnexCinema: A Star Is Born! De film is genomineerd voor maar liefst 5 Oscars, waaronder voor Beste Film, Beste Acteur en Beste Actrice.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen.

Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

AStarIsBorn_131807281279819753_big.jpg

Cast & Crew
Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Regie
Bradley Cooper

Genre
Drama

Lengte
2 uur 45 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr22mrtmrt 18:45
zaza23mrtmrt 18:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden