Films

LadiesNight: Zwaar Verliefd!

De volgende LadiesNight staat alweer voor de deur! Op woensdag 10 oktober vieren we de voorpremière van de Nederlandse romantische komedie Zwaar Verliefd! Treed binnen onder het genot van een feestelijk welkomstdrankje en geniet in de pauze van lekkere borrelhapjes!

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo.

Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

Woensdag 10 oktober
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Prijs: €13,00 euro

LET OP: Kaarten zijn uitsluitend te koop via iDEAL en aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk.

ZwaarVerliefd_131761536399066672_big.jpg

Cast & Crew
Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips

Regie
Jamel Aattache

Genre
Komedie Romantiek

Lengte
2 uur 00 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

wowo 10 oktokt 20:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden