Films

Jurassic World: Fallen Kingdom 2D

In het Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven.

Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.

Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

LET OP: Dit is de 2D versie, we draaien de film ook in 3D.

GA NAAR 3D
JurassicWorldFallenKingdom3D_131703514416477615_big.jpg

Cast & Crew
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Rafe Spall, Toby Jones

Regie
J.A. Bayona

Genre
Actie Avontuur

Lengte
2 uur 35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

dodo 19 juljul 15:15
didi 24 juljul 15:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden