Films

BoysNight: Jurassic World: Fallen Kingdom 3D

Woensdag 6 juni gaat de nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom 3D in première maar op vrijdag 8 juni is er een heuse BoysNight speciaal voor alle mannen! Uiteraard zijn stoere vrouwen ook van harte welkom!

Tijdens de Jurassic World BoysNight waan je je bij AnnexCinema in de jungle van Jurassic World. Kijk wel uit voor loslopende dino’s..! Bij binnenkomst krijg je van ons een frisdrank en in de pauze trakteren we je op lekkere snacks! En uiteraard zie je de nieuwste Jurassic World film, Fallen Kingdom 3D!

Jurassic World: Fallen Kingdom
In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven.

Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.

Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.


Vrijdag 8 juni
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Prijs: €13,00 euro

LET OP: Het is voor deze voorstelling alleen mogelijk om kaarten te kopen via iDEAL of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk

JurassicWorldFallenKingdom3D_131703514416477615_big.jpg

Cast & Crew
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Rafe Spall, Toby Jones

Regie
J.A. Bayona

Genre
Actie Avontuur

Lengte
2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr 08 junjun 19:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden