Films

Romeo and Juliet - Live Ballet

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Romeo and Juliet
Shakespeare's fameuze liefdespaar, ten prooi aan passie en tragedie in Kenneth MacMillan's 20ste-eeuwse meesterwerk.

Shakespeare's eeuwige liefdesverhaal is over de hele wereld bekend. Sinds Kenneth MacMillan's Romeo and Juliet in 1965 bij de The Royal Ballet in première ging, is het werk uitgegroeid tot een moderne balletklassieker. De choreografie verbeeldt de emoties van het jonge paar als ze hopeloos verliefd worden, ondanks alle belemmeringen die ten slotte tot de dramatische ontknoping leiden.

Elke revival biedt weer nieuwe dansers de gelegenheid om de gedoemde minnaars gestalte te geven. Het hele balletgezelschap komt in actie om nieuw leven te blazen in de Renaissance-stad Verona, waar een drukke markt opeens het toneel wordt van een duel. De voortwoekerende familievete zal niets dan ellende brengen voor zowel de Montagues als de Capulets.

Dinsdag 11 juni 2019
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.


ROHRomeoandJulietbreedlive_132000716777509108_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 11 junjun 20:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden