Films

The Royal Ballet Tripple Bill - Live Ballet

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

The Royal Ballet Tripple Bill
Met twee recente werken en één wereldpremière laat The Royal Ballet zich van zijn hedendaagse kant zien.

Het hedendaagse repertoire van The Royal Ballet krijgt gezicht in het werk van drie momenteel toonaangevende choreografen. Christopher Wheeldons Within the Golden Hour draait om zeven stellen die elkaar aantrekken en afstoten, is gezet op muziek van Vivaldi en Bosso en speelt tegen de
kleurrijke achtergrond van een
suggestieve zonsondergang.

Crystal Pite’s Flight Pattern, nu voor het eerst hernomen, brengt een groot dansensemble op de been en ging te rade bij Górecki’s beklemmende Symphony of Sorrowful Songs om een even schrijnend als empathisch beeld van de vluchtenlingenproblematiek te schetsen.

Sidi Larbi Cherkaoui presenteert een nieuw werk, dat hij speciaal maakte voor The Royal Ballet en waarvan – hoe actueel wil je het hebben – de inkt nog nat zal zijn bij de première.

Donderdag 16 mei 2019
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

TripleBillPosterNLBreed_132001470363961476_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

dodo 16 meimei 20:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden