Films

Faust - Live Opera

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Faust
Ervaar de decadentie en elegantie van het Parijs uit de jaren 1870 in David McVicars spectaculaire productie van Gounods meest geliefde opera.

Er bestaan vele versies van het verhaal over Faust, de man die zijn ziel aan de duivel verkoopt in ruil voor jeugd en macht, maar Gounods opera blijft een van de meest betoverende. Michael Fabiano schittert als Faust, met Diana Damrau als zijn geliefde Marguerite en Erwin Schrott als de diabolische Mefistofeles. Virtuoze hoofdrollen, een groot koor, sensationele decors, ballet en een uitzinnige finale maken deze productie
exemplarisch voor theatraal spektakel.

In deze enscenering van David McVicar,
die speelt in de jaren 1870 in Parijs, voert de Franse grand opéra in al zijn weelde de boventoon. Daarbij komt dan nog de muziek, die een hele reeks bekende nummers uit het populaire operarepertoire bevat en subliem
wordt uitgevoerd door een cast van befaamde internationale vocalisten en het Royal Operakoor.

Dinsdag 30 april 2019
Aanvang: 19.45 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.


PosterFaustNLbreed_131963441179086586_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 50 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 30 aprapr 19:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden