Films

La Traviata - Live Opera

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

La Traviata
Richard Eyre's oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi's opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde.

Van de opwinding over een onverwachte
romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s La Traviata is een van de meest geliefde opera’s aller tijden. Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert.

Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten ‘Sempre libera’ – aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is.

De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

Woensdag 30 januari 2019
Aanvang: 19.45 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

ROHOperaLogo_131689541468016191_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 35 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

wowo 30 janjan 19:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden