Films

The Queen of Spades - Live Opera

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

The Queen of Spades
De meest ambitieuze opera van Tsjaikovski bevat zijn mooiste muziek en biedt een overtuigende analyse van een destructieve obsessie.

In Tsjaikovski’s doorleefde opera over
bezetenheid en het bovennatuurlijke, zit Herman klem tussen de vrouw die hij liefheeft en een destructieve idée fixe. Pique Dame (Schoppenvrouw) is gebaseerd op een kort verhaal van Poesjkin en is bij het Royal Opera House te zien in een nieuwe enscenering die in Amsterdam al vijf sterren kreeg.

Deze productie speelt zich af in 1890, het jaar dat de opera in première ging. In zijn studeerkamer werkt Tsjaikovski aan een opera die zijn eigen leven verbeeldt, en geven de personages een stem aan zijn eigen onvervulde verlangens.

Aleksanders Antonenko en Eva-Maria Westbroek voeren de cast en het Royal Opera-koor aan, met op de bok muzikaal directeur van The Royal Opera Antonio Pappano. Dit is het aangrijpende portret van een getormenteerde artiest, vervat in een beklemmend spookverhaal.

Dinsdag 22 januari 2019
Aanvang: 19.45 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.


ROHOperaLogo_131689541622993671_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 22 janjan 19:45

Bestellen of reserveren

Bezig met laden