Films

La Bayadère - Live Ballet

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

La Bayadère
Natalia Makarova's productie van dit 19de-eeuwse klassieke ballet brengt een exotische wereld van tempeldansers en nobele krijgers tot leven.

Marius Petipa’s legendarische sprookje, gesitueerd in India, verhaalt van een tempeldanseres en de prins die háár liefheeft maar trouwt met een ander. Een van de hoogtepunten voor het corps de ballet is de beroemde, maanverlichte ‘witte akte’ – Het rijk der schimmen – waarin de verloren liefde van de prins in vele gedaanten zijn geest belaagt.

De choreografie geeft niet alleen de twee concurrerende ballerina’s alle ruimte om te schitteren, maar laat in een opzienbarende solo ook een bronzen afgodsbeeld tot leven komen. De klankrijkdom en sfeer van Minkus’
muziek sluiten perfect aan bij de elegante precisie van de klassieke choreografie en het drama van het verhaal.

Dinsdag 13 november 2018
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Bayadere2_131830490611909553_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 05 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 13 novnov 20:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden