Films

Die Walküre - Live Opera

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Die Walküre
Antonio Pappano dirigeert een internationale cast in de tweede opera uit Richard Wagners epische Der Ring des Nibelungen.

Wagners Ring-cyclus is een van de
grootste operawerken ooit. Deze laatste herneming van de enscenering van Keith Warner staat onder leiding van dirigent Antonio Pappano, muzikaal directeur van The Royal Opera, en is internationaal bezet met de meest vermaarde Wagnerspecialisten.

De complete cyclus van vier opera’s vertelt het adembenemende verhaal
van opkomst en ondergang van een wereld die is gestoffeerd met goden, helden en monsters. In dit mythische epos worden alle menselijke emoties die daaruit voortvloeien buitengewoon indringend vertaald in muziek. De Ring is altijd weer een heel speciale gebeurtenis en een ervaring om nooit te vergeten.

Die Walküre is de tweede opera van
de cyclus en bevat een aantal muzikale
hoogtepunten uit De Ring, zoals de sprankelende Tovervuurmuziek en de opzwepende Walkurenrit. Maar centraal in deze opera vol muzikaal vuurwerk en Noorse mythologie staan toch de complexe relaties tussen de onvergetelijke personages, onder wie de tweeling Siegmund en Sieglinde, en
Wotan en zijn walkure-dochter Brünnhilde.

Zondag 28 oktober 2018
Aanvang: 17.45 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

Walkure2_131830490891365443_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
5 uur 05 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zozo 28 oktokt 18:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden