Films

Mayerling - Live Ballet

Ook het Royal Opera House Seizoen 2018-2019 is live bij AnnexCinema te beleven. Elf adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn.

Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper en maak gebruik van onze afgesloten garderobe. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes.

Mayerling
Gevaarlijke verlangens, familiegeheimen en politieke intriges verdraaien elk moment van gedurfde choreografie in het ballet van Kenneth MacMillan geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

Mayerling is met zijn grote emoties, heftige beelden en de extreem veeleisende mannelijke hoofdrol een klassieker in het Royal Ballet- repertoire. Kenneth MacMillan creëerde een complex ballet over kroonprins Rudolf, de gekwelde erfgenaam van het Habsburgse Rijk. Vanaf het allereerste moment botst het uiterlijk vertoon van het Oostenrijks-Hongaarse hof met de vele seksueel getinte en politieke intriges die het verhaal opstuwen naar de gewelddadige climax van een dubbele zelfmoord.

Indrukwekkende ensembles door de uitgebreide cast worden afgewisseld met karakteristieke solo’s en uitgesproken erotische pas de deux. Dit van waanzin en hartstocht overlopende ballet bewijst dat de werkelijkheid soms schokkender is dan de verbeelding.

Maandag 15 oktober 2018
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €22,50 euro

Klik hier voor het complete seizoensoverzicht.

ROHBalletLogo_131689542043685812_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Live Opera/Ballet

Lengte
3 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

mama 15 oktokt 20:15

Bestellen of reserveren

Bezig met laden